Advertisement

Est-ce que tu m'aimes (Albanian translation)

Advertisement
Albanian translation

A me doni mua

Kam një buzëqeshje kur pashë fundin e tunelit
Ku do të na marrë kjo lojë e meshkujve dhe femrave?
Meshkuj dhe femra
Ne ishim aq bashkëpunëtorë që thyen komplekset tona
Për t'ju bërë të kuptoni se ju vetëm duhet të hiqni qerpikun
Ju vetëm duhet të hiqni qerpikun
 
Isha gati të gdhendim imazhin tuaj me ngjyrë të zezë nën qepallat e mia
Për t'ju parë edhe në një gjumë të përjetshëm
Edhe në një gjumë të përjetshëm
Edhe në një gjumë të përjetshëm
 
Unë duhet të të dua, por pashë rrebesh
Unë nuk të thashë të njëjtën gjë
A të dua?
Nuk e di nëse ju dua
A më doni mua?
Nuk e di nëse ju dua
Unë duhet të të dua, por pashë rrebesh
Unë nuk të thashë të njëjtën gjë
A të dua?
Nuk e di nëse ju dua
A më doni mua?
Nuk e di nëse ju dua
 
Për të shmangur vuajtjet, vetëm më duhej t'ju them se të dua
më lëndon për t'ju lënduar Unë kurrë nuk kam vuajtur kaq shumë
Unë kurrë nuk kam vuajtur aq shumë
Kur e vura unazën në gisht, mora rrathët
Ndërkohë koha kalon, dhe unë vuaj pakuptimta
Dhe unë vuaj pakuptimta
 
Isha gati të gdhendim imazhin tuaj me ngjyrë të zezë nën qepallat e mia
Për t'ju parë edhe në një gjumë të përjetshëm
Edhe në një gjumë të përjetshëm
Edhe në një gjumë të përjetshëm
 
Unë duhet të të dua, por pashë rrebesh
Unë nuk të thashë të njëjtën gjë
A të dua?
Nuk e di nëse ju dua
A më doni mua?
Nuk e di nëse ju dua
Unë duhet të të dua, por pashë rrebesh
Unë nuk të thashë të njëjtën gjë
A të dua?
Nuk e di nëse ju dua
A më doni mua?
Nuk e di nëse ju dua
 
Nuk e di nëse ju dua
Nuk e di nëse ju dua
 
Unë lëndova veten duke fluturuar
Nuk e kam parë tavanin e qelqit
Më gjetët të mërzitshëm nëse më pëlqeu
në rrugën tuaj
Nëse unë ju kam dashur në rrugën tuaj ..
Nëse unë ju kam dashur në rrugën tuaj ..
 
Unë duhet të të dua, por pashë rrebesh
Unë nuk të thashë të njëjtën gjë
A të dua?
Nuk e di nëse ju dua
A më doni mua?
Nuk e di nëse ju dua
Unë duhet të të dua, por pashë rrebesh
Unë nuk të thashë të njëjtën gjë
A të dua?
Nuk e di nëse ju dua
A më doni mua?
Unë nuk e di nëse ju dua ..
 
Submitted by Albanianstarboy on Sat, 04/11/2017 - 20:44
French

Est-ce que tu m'aimes

Comments