Advertisement

Kıymetlim (Macedonian translation)

Advertisement
Macedonian translation

Драгоцена моја

Тебе од мене не можат да те одвојат
ни во олуја не можат да издржат
душо моја, душо моја, душо моја, ружо моја
Моја најдрагоцена!
 
Без тебе не можат да ме пронајдат
Ни птиците повеќе не доаѓаат
душо моја, душо моја, душо моја, ружо моја
Моја најдрагоцена!
 
И ноќите и утрата за мене се исти
Не ја гледам смислата на ова?
Зошто се овде овие огледала?
Погледни што носам на себе
 
Сеуште твојата коса ја има
Не ме сметај за паметен
Во мене сеуште лудак постои
 
Не би можел да љубам друга,
И да умрам, не би те видел никогаш
И би викал за да го кажам ова
Драгоцена моја, врати ми се
 
Никој друг не можам да љубам
И да умрам, не би те видел никогаш
И би викал за да го кажам ова
 
Драгоцена моја, врати ми се
Драгоцена моја, во овој правец.
 
Submitted by edna_ellena on Tue, 17/07/2018 - 16:18
Turkish

Kıymetlim

Comments