Advertisement

Luiz Ejlli lyrics

LyricsTranslationsRequests
Hëna dhe yjet dashurojnëAlbanianEnglish
Ra një yllAlbanianEnglish
French
Zjarr e ftohtëAlbanian
Eurovision Song Contest Athens 2006
English
French
Romanian
German
Luiz Ejlli featuring lyricsTranslations
Juliana Pasha - Një jetëAlbanianEnglish
Luiz Ejlli transcription requests
Kthehu Albanian 
Comments