Nervous (Macedonian translation)

Advertisements
Macedonian translation

Нервозен

[Строфа 1]
Те видов во саботата во кафуле
И сè што направи беше погледнување во мојот правец
И моето срце почна да чука
И моите раце почнаа да се тресат, да
Слушнав дека си се распрашувала за мене преку пријател
И мојот адреналин почна да делува
Затоа што и јас се распрашував за тебе
И сега сме тука во оваа соба
 
[Рефрен]
Станувам малку нервозен покрај тебе
Станаувам малку исфрустриран кога размислувам за тебе
Станувам малку возбуден
Душо, кога размислувам за тебе, да
Зборувам малку премногу покрај тебе
(Јас зборувам малку премногу, да)
Станувам малку самосвесен кога размислувам за тебе
(Јас станувам малку самосвесен)
Станувам малку возбуден
(Јас станувам малку возбуден)
Душо, кога размислувам за тебе, да
Да, кога размислувам за тебе, душо
 
[Строфа 2]
Одевме по дождот
Неколку улици до твовојт стан
Ми кажа да влезам
Ме фати како зјапам во тоите очи
И вообичаено не сум ваков
Но ми се допаѓа што ми правиш
Ах, што ми правиш
 
[Рефрен]
Станувам малку нервозен покрај тебе
Јас станувам малку нервозен
Станаувам малку исфрустриран кога размислувам за тебе
Јас станаувам малку исфрустриран
Станувам малку возбуден
Јас станувам малку возбуден
Душо, кога размислувам за тебе, да
Да, кога размислувам за тебе(оо да)
Зборувам малку премногу покрај тебе
Јас зборувам малку премногу, да
Станувам малку самосвесен кога размислувам за тебе
Јас станувам малку самосвесен
Станувам малку возбуден
Јас станувам малку возбуден
Душо, кога размислувам за тебе, да
Да, кога размислувам за тебе, душо
 
[Премин]
Поради тебе се однесувам како никогаш порано да не сум го правел ова
Ветувам дека ќе бидам спремен кога ќе премина преку вратата
И незнам зошто
Не, незнма зошто
Да
 
[Рефрен]
Станувам малку нервозен покрај тебе
Јас станувам малку нервозен
Станаувам малку исфрустриран кога размислувам за тебе
Јас станаувам малку исфрустриран
Станувам малку возбуден
Јас станувам малку возбуден
Душо, кога размислувам за тебе, да
Да, кога размислувам за тебе(оо да)
Зборувам малку премногу покрај тебе
Јас зборувам малку премногу, да
Станувам малку самосвесен кога размислувам за тебе
Јас станувам малку самосвесен
Станувам малку возбуден
Јас станувам малку возбуден
Душо, кога размислувам за тебе, да
Да, кога размислувам за тебе, душо
 
Submitted by CristiNN on Thu, 12/07/2018 - 10:34
English

Nervous

Comments