Rezhim "neprilichna" (Режим "неприлична) (Albanian translation)

Advertisements
Bulgarian

Rezhim "neprilichna" (Режим "неприлична)

Откакто поглед срещнах с теб,
не знам последното питие
дали внезапно ме хвана?
Това с теб не е за добро.
И вече мисля само едно...
как след малко червило в теб.. ще изтрия!
 
Виж ме сега в режим "неприлична"
ще стана много, много различна!
Пияна ли съм не знам?
Но главата ми с теб как се замая...
Виж ме сега в режим "неприлична"
на себе си, съвсем не приличам!
Пияна ли съм не знам?
Но само с поглед и ме пращаш в рая!
 
От първи поглед времето спря...
Дали във всяка гледаш така?
Че да се чувствам напълно безсилна...
Това с теб не е за добро.
И вече мисля само едно...
как след малко червило в теб.. ще изтрия!
 
Виж ме сега в режим "неприлична"
ще стана много, много различна!
Пияна ли съм не знам?
Но главата ми с теб как се замая...
Виж ме сега в режим "неприлична"
на себе си, съвсем не приличам!
Пияна ли съм не знам?
Но само с поглед и ме пращаш в рая!
 
Submitted by nexcarina on Wed, 04/12/2013 - 13:07
Last edited by infiity13 on Sun, 30/07/2017 - 19:31
Align paragraphs
Albanian translation

Regjim i pahijshëm

Që kur të takova,
Nuk e di pijen e fundit
nëse papritmas më zuri?
Kjo nuk është e mirë për ty
Dhe mendoj se vetëm një buzëkuq të vogël me ty .. Unë do ta fshij!
Më shikon tani në mënyrë të pahijëshme"
Unë bëhem shumë, shumë ndryshe!
A jam e dehur unë nuk e di?
Por kokën time me ty sa e verbuar ...
Më shikon tani në mënyrën "të pahijëshme"
për veten time, unë nuk dukem njësoj!
A jam edehur unë nuk e di?
Por vetëm kur më shikon mua më dërgoni në parajsë.
 
Nga koha e shikimit të parë u ndala
A po më shikoni dhe ti ashtu?
Papritmas ndihem e pafuqishëm
Kjo me ty nuk është e mirë.
Unë vetëm mendoj për një gjë:
Që së shpejti do të fshij buzëkuqin tim me ty.
 
Më shikon tani mua në një "mënyrë të pahijshme"
Do të më shohësh shumë ndryshe
Unë nuk e di nëse jam e dehur
Por më merren mendtë
Më shikon tani mua në një "mënyrë të pahijshme"
Nuk duhet të jem vetëm
Unë nuk e di nëse jam e dehur
Por me një shikim të vetëm ti më merr mua në parajsë
 
Submitted by Renata Tuninetti on Fri, 09/11/2018 - 09:35
Comments