Advertisement

Sen Sevda Mısın ? (Macedonian translation)

Advertisement
Macedonian translation

Дали си љубов?

Нема надеж, нема сјај во твоите очи
Јас сум тој што сеуште те чека
Нема оган, нема топлина во твоите раце
Јас горам а твојата љубов нека живее
 
Ти затропај на мојата врата, неочекувано влези
Твоето место секогаш е во мојата глава
Јазикот ќе ми се заплетка ако сите мисли излетаат од мојот ум
Мој најубав гостин си, секогаш добредојдена си
 
Дали си љубов или лага голема?
Слатка невоља си што во тага ме вовлекува
Како некое искуство да и недостасува (на љубовта)
Жалaм што ова вака останува... (х2)
 
Дали си љубов или лага голема?
Слатка невоља си што во тага ме вовлекува
Како некое искуство да и недостасува (на љубовта)
Жалaм што ова вака останува...
 
Ти затропај на мојата врата, неочекувано влези
Твоето место секогаш е во мојата глава
Јазикот ќе ми се заплетка ако сите мисли излетаат од мојот ум
Мој најубав гостин си, секогаш добредојдена си
 
Дали си љубов или лага голема?
Слатка невоља си што во тага ме вовлекува
Како некое искуство да и недостасува (на љубовта)
Жалaм што ова вака останува... (х2)
 
Во себе ја зачував оваа љубов што не се брои...
 
Submitted by edna_ellena on Tue, 17/07/2018 - 16:07
Turkish

Sen Sevda Mısın ?

Comments